Savivaldybė: Kauno m. sav.
Vietovė: Centras
Statybos metai: 1896
Plotas: 111.00 m2
Aukštas/Aukštų skaičius: 3/3
Kaina: 349000 €
Įmoka: 1.440€/mėn.
Objekto informacija

Vos įžengus pro duris Jūsų žvilgsnį prikaustys languose atsiveriantis nepakartojamas Kauno Soboro bokštų vaizdas.
Nepriekaištingos kokybės ir stilingo interjero penthouse apartamentai – daugelio svajonių namai.
Išskirtinis būstas ieško naujų šeimininkų ir kviečia patogiai įsitaisyti greta gyvybės arterija pulsuojančios Laisvės alėjos, mėgautis komfortišku miestiečio gyvenimo stiliumi ir plačiai atsiveriančiais meno, pramogų bei poilsio pasiūlymais nieko nelaukiant, tiesiog dabar.
Kauno miesto soboras yra architektūros perlas, pasižymintis stulbinančiu Bizantijos ir Rusijos atgimimo stilių deriniu. Jo didybė ir sudėtingos detalės paverčia jį meno kūriniu, kuriuo kasdien mėgausitės per savo būsto langus.
Galbūt tai Jūsų svajonių namai?
Patogiai suplanuotuose apartamentuose Jus lydės ne tik preciziškas dizainas, bet ir praktiški, patogią buitį garantuojantys sprendimai. Būstas kurtas kruopščiai apgalvojant net menkiausias smulkmenas ir detales, vertinant senosios Kauno architektūros privalumus bei papildant juos šiandieniniais technologijų ir praktiško interjero sprendimais. Atliekant remonto darbus pasirinkti aukščiausios klasės „Nikolatesla“, „AEG“, „ELICA“, buitinė technika, “Latenza”, “EASE”, baldai, nestandartiniai laiptų ir ranktūrių gaminiai, „REA“ vonios ir santechnikos įrenginiai.
Apartamentuose džiugins ramybė ir jausmas, lyg gyventumėte nuosavame name, nes būsto sienos itin storo mūro. Pirmame buto aukšte suplanuota didelė bendroji laisvalaikio erdvė, pagrindinis miegamasis kambarys, vonios kambarys, erdvi drabužinė. Antrajame aukšte – poilsio zona su buto akcentu - arkiniu stoglangiu į Kauno Soboro bažnyčios bokštus. Du atskiri miegamieji kambariai bei antrasis vonios kambarys. Vaikų kambaryje džiugins išskirtinis, lofto tipo antresolės kambariukas papildomai žaidimo ar poilsio zonai įrengti.
 
Galbūt tai Jūsų svajonių namai?

PRIVALUMAI
Aukščiausios kokybės penthouse apartamentai;
Greta Kauno Laisvės Alėjos;
Naujai įrengti, stilingas interjeras po kapitalinio remonto;
Sienos nesiriboja su kaimyniniais apartamentais;
Arkiniai langai, šviesai suteikti įrengti Velux stoglangiai;
Patogus išplanavimas;
Kokybiška autentiška prieškario laikotarpio statyba;
Uždaras vidinis, saugomas kiemas, dvi parkavimo vietos automobiliams;
Laiptinėje tik keturi gyvenamieji butai;
Nėra namo adminitravimo mokesčių.

Vieta mieste

Panašūs objektai