Savivaldybė: Palangos m. sav.
Statybos metai: 2016
Plotas: 68.46 m2
Aukštas/Aukštų skaičius: 3/3
Kaina: 570000 €
Įmoka: 2.360€/mėn.
Objekto informacija

PARDUODAMAS 3 KAMBARIŲ BUTAS NAUJOS STATYBOS NAME, PRESTIŽINĖJE VIETOJE BEI KVARTALE PALANGOJE, PRIE JŪROS IR NETOLI CENTRO.

APRAŠYMAS:
- Buto plotas - 68,46 kv. m;
- Vienas geriausių būstų projekte - su vaizdu ir prie miško į jį;
- Net trys balkonai (prie kiekvieno kambario);
- Aukštesnės lubos, daug šviesos (pietūs-vakarai);
- Dovanų parkavimo vieta kieme prie pat įėjimo;
- Papildomai vieta pož. parkinge su pakeliamais vartais, kaip nuosavas garažas - 20 000 Eur;
- Panašaus tipo sandėliukas - 8 000 Eur;
- Su kokybiškais baldais ir buitine technika;
- Ir...

KODĖL “KOPŲ PERLAI?”
Turėjome viziją sukurti apartamentus prabangiam poilsiui Palangoje – vietą, kurioje būtų gera nuo miesto šurmulio pavargusiam, išskirtinio poilsio pasiilgusiam žmogui. Kruopščiai derinome apartamentų architektūrą ir interjerą, kad nebūtų užgožta laukinė pajūrio pušyno aplinka.
„Kopų perlai“ – penkių aukščiausios klasės namų kompleksas, darniai įsiliejantis į pajūrio gamtos peizažą. Būstai išsiskiria savo kokybe, puikia vieta (vos 5 min. iki jūros) ir nenusakomu vaizdu pro langus.


RAMI VIETA PALANGOJE
Vieta „Kopų perlams“ pasirinkta neatsitiktinai. Ilgai ieškota ramios ir atokios vietos, kuri atskirtų nuo miesto šurmulio, o pušynas ir jūra būtų pasiekiami vos per kelias minutes. Nuo apartamentų iki miesto centro veda puikus pušyno takas, todėl, panorus, visada gyvą ir šurmuliuojantį miesto centrą galima pasiekti pėsčiomis vos per 20 min.

APARTAMENTŲ INTERJERAS
Siekėme sukurti tiek vizualiai patrauklias, tiek ir funkcionalias gyvenamąsias erdves, todėl apartamentų interjeras yra šiuolaikiškas, jaukus ir patogus. Interjero kūrimas patikėtas talentingai dizainerei Agnei Stanikūnaitei ir jos studijai „Factory“.

MODERNI ARCHITEKTŪRA
Išskirtinis dėmesys skirtas „Kopų perlų“ architektūriniams sprendimams. Projektuojant namus, buvo siekiama pastatų architektūros ir pajūrio kraštovaizdžio darnos. Architektūriniais sprendimais rūpinosi UAB „Vakarų regiono projektai“ architektų komanda, sėkmingai įgyvendinusi ne vieną gyvenamųjų namų projektą Palangoje ir jos apylinkėse.

Nuo šios vietos viskas, kas gražiausia pajūryje, pasiekiama vos per kelias minutes – rytinis bėgimas pajūriu, nuostabus pavakario pasivaikščiojimas pušynu, saulė ir jūros ošimas. Kiek atokiau, bet lengvai pasiekiamas pėsčiomis, ir centrinių Palangos gatvių šurmulys.

https://youtube.com/shorts/v86Wa4OODNs?si=7l1CdCJRhnR8GpTx

Vieta mieste

Panašūs objektai