Savivaldybė: Kauno m. sav.
Vietovė: Centras
Statybos metai: 2009
Plotas: 60.42 m2
Aukštas/Aukštų skaičius: 5/9
Kaina: 270000 €
Įmoka: 1.120€/mėn.
Objekto informacija

Butas mieste - kai norisi gyventi be automobilio spūsčių ir visur būti laiku.

Parduodamas dviejų kambarių butas su dviem parkavimo vietomis automobiliams bei sandėliuku daiktams.

Parkavimo vietos kaina - 13000 Eur. Sandėliuko kaina - 4000Eur.

Kauniečiams gerai žinomas CENTRO NAMAS - gyvenamasis daugiabutis namas pačiame miesto centre, Laisvės alėjos prieigose - kvartalo tarp Laisvės alėjos ir K. Donelaičio gatvės gilumoje. Pakankamai izoliuota vieta, pro butų langus atsiveria puikūs vaizdai - Kristaus Prisikėlimo bažnyčia, Kauno soboras, Vytauto Didžiojo karo muziejaus varpinė, senamiesčio bokštai, Kauno šlaitai. CENTRO NAMĄ pėsčiomis galima pasiekti iš Laisvės al. ir automobiliu iš K. Donelaičio gatvės.

Visas miesto gyvenimas - vos kelių žingsnių atstumu. Ranka pasiekiami teatrai, kavinės, restoranai, viešbučiai, parduotuvės, „Akropolis“, Žalgirio arena. Visai šalia- žymiausi Kauno istoriniai, kultūriniai, mokslo ir švietimo objektai- M. K. Čiurlionio, Vytauto Didžiojo karo muziejai, unikalus kariljonas, sodelis su Laisvės skulptūra ir amžintąja ugnimi, Verslo lyderių centras (BLC), Vytauto Didžiojo universitetas, Kauno Technologijos universiteto centriniai rūmai ir dar daug kitų objektų.

Architektūrine prasme stengtasi suderinti senuosius miesto pastatų elementus su moderniomis detalėmis. Granito išorinės apdailos plokščių fasadas su inkorporuotu senojo fasado fragmentu įsilieja į architektūrinę aplinką, o skaidraus stiklo fasadas su lenkto stiklo erkeriais, stikliniais balkonų turėklais ir kitais stiklo elementais suteikia šiam pastatui lengvumo ir subtilumo. Požeminė automobilių stovėjimo aikštelė leido išsaugoti kuo daugiau erdvės poilsio zonai ir sukurti jaukų kiemą,kuris su savo kadagių alėja ir žalia veja virto maža žaliuojančia oaze kvartalo viduryje. Siekiant maksimalaus saugumo, namo kiemas visu perimetru aptvertas, įdiegta pėsčiomis ir automobiliu patekimo į teritoriją ir namą kontrolės sistema, stebima vaizdo kameromis.

Plačiau: https://www.vz.lt/archive/straipsnis/2009/12/16/Centro_namas2#ixzz8QQfEFmhn

Bendra informacija:

Plotas - 40.42 kv.m.
Virtuvė su svetaine - 25.72 kv.m.
Miegamasis - 15.51 kv.m.
Drabužinė - 3.75 kv.m.
Vonia ir WC - 6.18 kv.m.
Koridorius - 7.38 kv.m.
Sandėliukas - 1.88 kv.m.
Balkonas - 4.71 kv.m.

Butas parduodamas su baldais ir buitine technika.

Susisiekime 862411011

Vieta mieste

Panašūs objektai